DEKANTÖR


Vakum altında buharlaşma çok hızlı gerçekleştiğinden, vakum soğutma ile ürünler çok hızlı soğutulabilmektedir. Vakum soğutma yapraksı sebzeler ile (marul gibi), dokusundan su buharlaşması kolay gerçekleşen birçok gıda için (mantar gibi) uygulanabilir biz soğutma yöntemidir. Vakum soğutma, yüzey alanının toplam hacme oranının büyük olduğu, ıspanak, marul, kereviz gibi yapraklı sebzelerde çok iyi sonuçlar vermektedir. Vakum soğutma uygulanmadan önce sebzelere, sprey olarak su sıkılması da soğutma etkisini artırabilmektedir

Adres Bilgileri

Şekerpınar, Marmara Cad.
No:1841420 Çayırova/Kocaeli

Yol Tarifi Al

Çalışma Saatleri

Pazartesi-Cuma (08.00-19.00)
Haftasonu (Kapalı)

Mesaj Bırakın !

info@ykmakina.com.tr
+90 544 391 66 00

Mail Gönder